Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Πλειοδότησε για το ξενοδοχείο Ekscelsior

Η Λάμψα ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 συμμετείχε σε δημοπρασία του Οργανισμού Ιδιωτικοποιήσεων της Σερβίας και πλειοδότησε για την εξαγορά του 70% της εταιρίας Ekscelsior Belgrade Socially Owned Hotel & Catering Tourist Enterpises, ιδιοκτήτριας εταιρίας του ξενοδοχείου Ekscelsior στο κεντρικότερο σημείο της πόλης του Βελιγραδίου.

Λάμψα: Πλειοδότησε για το ξενοδοχείο Ekscelsior
Η Λάμψα ανακοινώνει ότι στα πλαίσια περαιτέρω επέκτασης των αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της στην περιοχή της νοτιανατολικής Ευρώπης συμμετείχε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 σε δημοπρασία του Οργανισμού Ιδιωτικοποιήσεων της Σερβίας και πλειοδότησε για την εξαγορά του 70% της εταιρίας Ekscelsior Belgrade Socially Owned Hotel & Catering Tourist Enterpises, ιδιοκτήτριας εταιρίας του ξενοδοχείου Ekscelsior στο κεντρικότερο σημείο της πόλης του Βελιγραδίου.

Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 55 δωματίων, 110 κλινών, διαθέτει εστιατόριο, bar και χώρους συσκέψεων.

Εντός των επόμενων μηνών θα διερευνηθεί η δυνατότητα εναλλακτικών μορφών εκμετάλλευσης της επιχείρησης, περιλαμβανομένης και της ενδεχόμενης αλλαγής χρήσης του κτιρίου. Το τίμημα εξαγοράς ανήλθε σε 7,33 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v