Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΓΕΚ

Ο κ. Δημήτριος Νίκας να αντικαταστήσει προσωρινά, μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, το απερχόμενο μέλος κο Νικόλαο Κουτσούκαλη στην Επιτροπή Ελέγχου.

Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΓΕΚ

Αλλαγή στο διοικητικό της συμβούλιο, μετά την παραίτηση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, κ. Νικόλαου Κουσουκάλη, ανακοίνωσε η ΑΕΓΕΚ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, στις 2.03.2017,  επήλθε η ακόλουθη μεταβολή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της :

1. Εκλογή ενός (1) νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου προς συμπλήρωση της  πενταμελούς σύνθεσής του για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι μέχρι την 21.10.2019, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας. Στο πλαίσιο της σχετικής διάταξης του καταστατικού της εταιρίας (άρθρο 10) εκλέχθηκε  ένα (1) νέο  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι ο κος Δημήτριος Νίκας, κατόπιν παραίτησης του κου Νικολάου Κουτσούκαλη Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους.

2. Η νέα πενταμελής σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως :

Μιλτιάδης Φωτιάδης                  -    Πρόεδρος  & Δ/νων Σύμβουλος/ Εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννης Γαιτανάρος                 -   Αντιπρόεδρος / Εκτελεστικό Μέλος
Μαρία Σαρηγιάννη                   -    Μη Εκτελεστικό Μέλος
Χρήστος Νούσιας                     -    Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Δημήτριος Νίκας                      -    Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος          

3. Την εταιρία εκπροσωπεί και δεσμεύει, με την υπογραφή του και την εταιρική σφραγίδα, ο κ. Μιλτιάδης Φωτιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

4.  Λόγω των ανωτέρω, αποφασίστηκε ο κος Δημήτριος Νίκας να αντικαταστήσει προσωρινά, ήτοι μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, το απερχόμενο μέλος κο Νικόλαο Κουτσούκαλη  στην Επιτροπή Ελέγχου.

Ο κος Δημήτριος Νίκας, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 1992 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, ως Λογιστής και ως Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v