Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Διόρθωση σε απόφαση για stock options

Σε διόρθωση της από 11/12/07 απόφασης της γ.σ. η οποίααφορούσε το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε μέλη του Δ.Σ., προχώρησε ο όμιλος Ιντεάλ.

Ιντεάλ: Διόρθωση σε απόφαση για stock options
Ο όμιλος Ιντεάλ προβαίνει σε διόρθωση της από 11 Δεκεμβρίου 2007 ανακοίνωσής της με την οποία γνωστοποιήθηκαν οι ληφθείσες αποφάσεις κατά την από 10/12/2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Α’ Επαναληπτική).

Ειδικότερα και μόνον όσον αφορά στην απόφαση με αύξοντα αριθμό 9 σχετικά με την θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε μέλη του Δ.Σ. ή/και ανώτερα και ανώτατα στελέχη της εταιρείας καθώς και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή/και στελέχη των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, κατά την ανακοίνωση εμφιλοχώρησε σφάλμα, ως εκ τούτου, η ανακοίνωση διορθώνεται και επαναλαμβάνεται ως εξής:

”9. Εγκρίθηκε η θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα ανώτερα και ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. Το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών θα πραγματοποιηθεί μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και θα λήξει την 31η Δεκεμβρίου 2008.

Η ονομαστική αξία των μετοχών που θα εκδοθούν δε θα υπερβαίνει συνολικά το 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, κι ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα εκδοθούν δεν θα υπερβαίνει το 1/10 του αριθμού των υφιστάμενων μετοχών, ήτοι το 1.359.797 μετοχές, ενώ η τιμή διάθεσης των μετοχών (δηλαδή η τιμή στην οποία οι δικαιούχοι του προγράμματος θα αποκτούν νεοεκδιδόμενες μετοχές ασκώντας τα σχετικά δικαιώματα προαίρεσης) ορίζεται στην ονομαστική αξία της μετοχής, ήτοι στο ποσό των 0,30 ευρώ.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να καθορίσει τους ειδικότερους όρους του προγράμματος.

Διευκρινίζεται ότι όλες οι λοιπές αποφάσεις με αύξοντες αριθμούς 1 έως και 8, 10 και 11 παραμένουν ως έχουν και δεν επιφέρεται καμία διόρθωση σε αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v