Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακρίτας

Αλλαγές στις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλιου, του Αντιπροέδρου και του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας ανακοίνωσε η Ακρίτας.

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακρίτας
Η εταιρία Ακρίτας ανακοίνωσε την εκλογή του κ. Ευθύμιου Κ. Κωνσταντόπουλου ως Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Βασίλειου Α. Παπαδόπουλου.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ακρίτας, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ πρόσφατα διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών της Ελληνικά Λαχεία, εταιρίας του Ομίλου ΟΠΑΠ, καθώς και μέλος τόσο του ΔΣ της εταιρίας όσο και της Εκτελεστική Επιτροπής του Ομίλου. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων, ενώ έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολυάριθμες εταιρίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Deloitte, όπου υπήρξε Partner στο τμήμα Strategy & Operations. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (MSc in Operational Research) και στο SDA Bocconi (MBA).

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας στα πλαίσια της διοικητικής αναδιοργάνωσης της εταιρικής δομής εξέλεξε ως Αντιπρόεδρο τον κ. Γεώργιο Α. Σαράντη και ως Γενικό Διευθυντή τον κ. Σαράντη Π. Γκάγκα.

Κατόπιν των ανωτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος (Εκτελεστικό Μέλος) – Λουκία Α. Σαράντη
Αντιπρόεδρος (Εκτελεστικό Μέλος) – Γεώργιος Α. Σαράντης
Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος) – Ευθύμιος Κ. Κωνσταντόπουλος
Αναπ/της Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικός Μέλος) – Ιωάννης Χ. Τζίτζικας
Γενικός Διευθυντής (Μη Εκτελεστικό Μέλος) – Σαράντης Π. Γκάγκας
Μέλος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος) – Δημήτριος Κ. Καιρίδης
Μέλος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλλος) – Γεώργιος Χ. Βαλαβάνης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v