Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ:Συνέλευση προνομιούχων μετόχων για έκδοση ΜΟΔ έως 22 εκατ.

Το προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως θέμα ημερήσιας διάθταξης είναι η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού Ευρώ είκοσι δύο εκατομμυρίων.

ΑΝΕΚ:Συνέλευση προνομιούχων μετόχων για έκδοση ΜΟΔ έως 22 εκατ.

Τους  μετόχους -κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης του ’90 και ’96 καλεί η ΑΝΕΚ σε Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας, Χανιά, Λ. Καραμανλή 148 την 4η Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.

Το προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως θέμα ημερήσιας διάθταξης είναι η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού Ευρώ είκοσι δύο εκατομμυρίων (€22.000.000,00), με χορήγηση δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση.

Θα ζητηθεί η παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τη διαπραγμάτευση και τον καθορισμό των ειδικότερων όρων της έκδοσης του ως άνω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, την έκδοση προγράμματος, την κατάρτιση όλων των απαραίτητων συμβάσεων και τη διενέργεια εν γένει κάθε απαραίτητης πράξης για την υλοποίησή του.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Α’ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση την 15η Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 148 Χανιά.

Εάν και πάλι κατά τη συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτία για τη λήψη αποφάσεως επί του θέματος της ημερησίας διατάξεως, καλούνται οι μέτοχοι σε Β’ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση την 26η Μαΐου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 148 Χανιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v