Panafon: Με 100% στην Ideal Telecom

Στο 100% θα ανέλθει το ποσοστό της Vodafone - Panafon, μετά τη υπογραφή συμφωνίας με τους μετόχους της εταιρίας Ideal Telecom για την απόκτηση επιπλέον ποσοστού 49% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Panafon: Με 100% στην Ideal Telecom
Στην υπογραφή συμφωνίας με τους μετόχους της εταιρίας Ideal Telecom προχώρησε η Vodafone - Panafon Aνώνυμη Ελληνική Eταιρία Τηλεπικοινωνιών, με σκοπό την απόκτηση επιπλέον ποσοστού 49% του μετοχικού κεφαλαίου της.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Vodafone - Panafon έλαβε αυτή την απόφαση θέλοντας έτσι να επιτύχει την ταχύτερη εξυγίανση των λειτουργιών της Ideal Telecom κάτω από το πρίσμα των εξελίξεων που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.

Σημειώνεται, ότι στις αρχές του 2001 η Vodafone - Panafon είχε προχωρήσει στην απόκτηση του 51% της Ιdeal Telecom με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών, το ποσοστό της Vodafone - Panafon στο μετοχικό κεφάλαιο της Ideal Telecom θα ανέλθει στο 100%.

Επίσης, η Vodafone ανακοίνωσε την χορηγία του ”Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ελλάδος Vodafone 2002-2003”, που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Επισημαίνεται, ότι για την Vodafone η υποστήριξη αυτή έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς η εταιρία με την χορηγία του ”Κυπέλλου Ελλάδος Vodafone” συμβάλλει αποφασιστικά στο έργο της ΕΠΟ για την ενίσχυση και αναβάθμιση ενός ιστορικού ποδοσφαιρικού θεσμού.

Το Κύπελλο Ελλάδος αποτελεί την πλέον ιστορική διοργάνωση στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και σ’ αυτή συμμετέχουν ομάδες απ’ όλες τις εθνικές κατηγορίες. Η ΕΠΟ τα τελευταία χρονιά έχει αναβαθμίσει τον θεσμό που φιλοδοξεί να βαδίσει στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού. Σ’ αυτή την προσπάθεια της ΕΠΟ, η υποστήριξη της Vodafone είναι αποφασιστικής σημασίας. Το γεγονός αυτό επεσήμανε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βασίλης Γκαγκάτσης κατά τη διάρκεια της σχετικής συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στην συνέντευξη τύπου ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone κ. Δημήτρης Μιχόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: ” Η Vodafone είναι περήφανη για τη συνεργασία της με την ΕΠΟ και την υποστήριξη του ”Κυπέλλου Ελλάδος Vodafone” για το 2002-2003. Το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα ο θεσμός του Κυπέλλου έχουν ανάγκη αυτή τη χορηγία, καθώς έτσι επιτυγχάνεται η αναβάθμιση και ανάπτυξη του, ιδιαίτερα σε μια διοργάνωση που αγκαλιάζει όλες τις εθνικές κατηγορίες και ποδοσφαιρικές ομάδες απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Ευχόμαστε στην ΕΠΟ και στις ποδοσφαιρικές ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση καλή επιτυχία και πλήθος φίλαθλων συγκινήσεων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v