Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Κέκροψ θα επιδιώξει νέα δικάσιμο για την Αίτηση Αναίρεσης

Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον προσδιορισμό νέας δικασίμου για τη συζήτηση της Αίτησης Αναίρεσης, η οποία έκανε δεκτή αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου με την οποία διεκδικούσε την κυριότητα έκτασης 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή των Τουρκοβουνίων.

Η Κέκροψ θα επιδιώξει νέα δικάσιμο για την Αίτηση Αναίρεσης

Η Κέκροψ γνωστοποιεί ότι την 02/11/2016 συζητήθηκε ενώπιον του Γ' Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου η κατατεθείσα από την Εταιρεία Αίτηση Αναίρεσης κατά της με αριθμό 3401/2014 απόφασης του Εφετείου Αθηνών κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επί της συζητήσεως αυτής εκδόθηκε η υπ. αριθ. 447/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία διετάχθη η κλήτευση και των λοιπών, πλην του Ελληνικού Δημοσίου, προσθέτως παρεμβάντων υπέρ της Εταιρείας διαδίκων, προκειμένου εκ νέου να συζητηθεί η υπόθεση.

Η Εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον προσδιορισμό νέας δικασίμου για τη συζήτηση της ως άνω Αιτήσεως Αναιρέσεως και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναφορικά με την πορεία της υποθέσεως.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Κέκροψ έχει καταθέσει αίτηση για την αναίρεση της με αριθμό 3401/2014 αποφάσεως του Εφετείου Αθηνών, η οποία έκανε δεκτή αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου με την οποία διεκδικούσε την κυριότητα έκτασης 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, τμήμα της οποίας ανήκει στην Εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v