Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Inform Lykos προμηθεύει τον ΟΤΕ με χαρτί πιστοποιημένο κατά FSC

H Inform Lykos παρέχει στον Όμιλο ΟΤΕ χρήση χαρτιού από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση, πιστοποιημένο κατά FSC.

Η Inform Lykos προμηθεύει τον ΟΤΕ με χαρτί πιστοποιημένο κατά FSC

Η Inform Lykos έχει πιστοποιηθεί κατά FSC δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες της, να ενισχύσουν την υπεύθυνη και ηθική επιχειρηματικότητά τους, προβάλλοντας την περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πιστοποίηση FSC παρέχει τη σύνδεση μεταξύ υπεύθυνης διαχείρισης δασών και κατανάλωσης προϊόντων που προέρχονται από αυτά (όπως ξυλεία και χαρτί), προωθώντας μια περιβαλλοντικά κατάλληλη, κοινωνικά επωφελή και οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών του Πλανήτη.

Η INFORM Lykos συνεργάζεται με τον Όμιλο ΟΤΕ στη χρήση χαρτιού που προέρχεται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση, πιστοποιημένου κατά FSC (Forest Stewardship Council) για την εκτύπωση των λογαριασμών των πελατών του. Έτσι, μετά την Τράπεζα Πειραιώς στον Τραπεζικό Τομέα, η INFORM Lykos συνεργάζεται και με τον Όμιλο ΟΤΕ, που γίνεται ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, που πιστοποιεί τους λογαριασμούς του κατά το πρότυπο FSC.

Η FSC πιστοποίηση επιτρέπει στις εταιρείες να επισημαίνουν τα προϊόντα τους, έτσι ώστε να επιτρέπουν στους καταναλωτές να εντοπίζουν και να επιλέγουν τα προϊόντα που υποστηρίζουν την υπεύθυνη διαχείριση των δασών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v