Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοσή της Κρι Κρι σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών

Η παρουσία της Κρι Κρι στην ιταλική αγορά ξεπερνά τα 10 χρόνια και τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε περισσότερα από 1.000 σημεία διανομής, αριθμός που αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με την εισαγωγή του Super Spoon στην ιταλική αγορά.

Συμμετοσή της Κρι Κρι σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών

Σε μια ακόμα διεθνή έκθεση συμμετείχε πρόσφατα η Ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, ύστερα από αρκετές παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία, η Kρι Κρι συμμετείχε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση Tutto Food - μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου τροφίμων - που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο και συγκέντρωσε περισσότερες από 2.850 κορυφαίες εταιρείες του χώρου σε μια πραγματική γιορτή γεύσης.

Στο περίπτερο της Kρι Κρι οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Super Spoon, το πρώτο γιαούρτι που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0%, με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits. Το προϊόν έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, τόσο για τη γεύση όσο και για τον καινοτόμο χαρακτήρα του. Το Super Spoon πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιταλική αγορά εντός του 2017 όπου αναμένεται να κατακτήσει και το ιταλικό κοινό, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στην ελληνική αγορά.

Η παρουσία της Kρι Κρι  στην ιταλική αγορά ξεπερνά τα 10 χρόνια και τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε περισσότερα από 1.000 σημεία διανομής, αριθμός που αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με την εισαγωγή του Super Spoon στην ιταλική αγορά.

Η Kρι Κρι δραστηριοποιείται ήδη σε περισσότερες από 23 χώρες, ενώ για το 2016 η συμμετοχή των εξαγωγών στις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας διαμορφώθηκε στο 23,6% και οι εξαγωγές γιαουρτιού κατέγραψαν σημαντική αύξηση κατά 34%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v