Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προς ολιγοήμερη παράταση ο διαγωνισμός για Νηρέα-Σελόντα

Η νέα προθεσμία για την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών για τις δύο εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών αναμένεται να οριστεί στις 21 Σεπτεμβρίου. Ποιοι παίρνουν θέση στον διαγωνισμό.

Προς ολιγοήμερη παράταση ο διαγωνισμός για Νηρέα-Σελόντα

Μετά από αίτημα ενδιαφερόμενων επενδυτών, εξετάζεται η δυνατότητα να δοθεί παράταση μίας εβδομάδας για τις μη δεσμευτικές προσφορές που θα υποβληθούν για Νηρέα και Σελόντα, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ως εκ τούτου, η προθεσμία για την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών για τις δύο εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών αναμένεται να οριστεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Όσοι περάσουν στον δεύτερο γύρο θα έχουν πλήρη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία, μέσω της διαδικασίας του Virtual Data Room.

Σημειώνεται ότι το σύνολο, σχεδόν, των μεγάλων private equity funds που παρακολουθούν τη χώρα μας, παίρνει θέση στην αφετηρία του διαγωνισμού.

Η KKR μέσω της Pillarstone, η Bain Capital, η Apollo, η Oaktree, η Fortress, η Lone Star, η BC Partners, η Amerra που έχει αγοράσει την Ανδρομέδα, η H.I.G Capital, η Rhone Capital, η WL Ross&Co, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ όσων έχουν υπογράψει συμβάσεις εμπιστευτικότητας (NDAs).

Τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό εξετάζει και η Carlyle Group, η οποία έχει να ασχοληθεί με εγχώριο asset από την περίοδο πριν ξεσπάσει η εγχώρια κρίση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v