Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Πάνω από 80 εκατ. η επένδυση σε King George και King's Palace

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξαγοράς του King George. Οι κινήσεις της Λάμψα στα δύο ξενοδοχεία αναμένεται να δημιουργήσουν πάνω από 200 θέσεις εργασίας, τονίζει η εισηγμένη.

Λάμψα: Πάνω από 80 εκατ. η επένδυση σε King George και Kings Palace

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου King George από τη Eurobank, έναντι 43 εκατομμυρίων ευρώ. Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στη ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε από κοινού με το όμορο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Οπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, με την παραπάνω εξαγορά σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια μίσθωση και ριζική ανακατασκευή του ιστορικού ξενοδοχείου King's Palace, ιδιοκτησίας του ταμείου πρώην υπαλλήλων της ΑΤΕ, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ παρ' όλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας.

Με τις κινήσεις αυτές, που αντιπροσωπεύουν επενδύσεις άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσουν άνω των 200 θέσεων εργασίας, ο όμιλος επιβεβαιώνει τη διαχρονική εμπιστοσύνη του στον Ελληνικό Τουρισμό αλλά και στη συνεχή πρόοδο της πόλης των Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι και εφεξής τα Ξενοδοχεία King George και King's Palace στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v