Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fieratex: Επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ θα υλοποιήσει μέχρι το τέλος του 2002 η Fieratex. Πρόκειται για νέα γραμμή παραγωγής, η οποία θα χρηματοδοτηθεί με τραπεζικό δανεισμό διάρκειας 4 ετών.

Fieratex: Επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ
Στην υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ προχωράει η Φιερατέξ. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας προς το ΧΑΑ το εν λόγω επενδυτικό πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση νέας γραμμής θερμικής επεξεργασίας πλεκτών ανοικτών (όχι σε σωληνωτή μορφή) υφασμάτων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια για την προαναφερθείσα κατηγορία υφασμάτων είχε ως αποτέλεσμα οι ήδη υπάρχουσες τρεις αντίστοιχες γραμμές παραγωγής που διαθέτει η εταιρία να μην επαρκούν.

Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη επένδυση κρίθηκε ως αναγκαία δεδομένου ότι καθώς οι μεγάλοι πελάτες του εξωτερικού χρησιμοποιούν αποκλειστικά τέτοια υφάσματα σε οποιαδήποτε αύξηση των παραγγελιών τους, η εταιρία δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί με τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό της

Τέλος, σημειώνεται ότι η έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της νέας γραμμής, η οποία θα χρηματοδοτηθεί με τραπεζικό δανεισμό διάρκειας τεσσάρων ετών, αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v