Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Inform Λύκος μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

Το τμήμα του έργου για το οποίο η Inform ανακηρύχθηκε μειοδότρια είναι προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη επιπλέον διαγωνισμοί προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

Η Inform Λύκος μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

Η Inform Λύκος ανακηρύχθηκε μειοδότρια στους διαγωνισμούς 14/2017 και 16/2017 για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελεί μια νέα και σύγχρονη πραγματικότητα για τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας. Οι ηλεκτρονικές επαναφορτιζόμενες κάρτες (ATH.ENA Card) και τα ηλεκτρονικά επαναφορτιζόμενα εισιτήρια (ATH.ENA Ticket), ενσωματώνουν τεχνολογία ‘contactless’ και ‘authentication key’ που παρέχει τόσο η Inform όσο και η μητρική της εταιρεία AUSTRIACARD σε έργα αντίστοιχης τεχνολογίας παγκοσμίως, όπως οι συγκοινωνίες του Λονδίνου (OYSTER CARD), οι σιδηρόδρομοι του Βελγίου (Belgian De Lijn & SNCB NMBS), οι Αυστριακοί σιδηρόδρομοι (ÖΒΒ - Österreichische Bundesbahnen), οι συγκοινωνίες του Βουκουρεστίου (RATB) κ.α.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια έχουν την δυνατότητα να ‘ενημερώνονται’ σε κάθε αλλαγή κατάστασης (έκδοση, φόρτιση, επικύρωση, είσοδο-έξοδο) ενώ οι ηλεκτρονικές κάρτες μπορούν να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλαπλά προϊόντα κομίστρου και να επαναφορτίζονται από έξυπνα κινητά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το τμήμα του έργου για το οποίο η Inform ανακηρύχθηκε μειοδότρια είναι προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη επιπλέον διαγωνισμοί προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με την Inform και την AUSTRIACARD

H Inform ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται διεθνώς και πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες και απασχολεί σήμερα περίπου 420 εργαζομένους.

Είναι μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD με έδρα την Αυστρία, ο οποίος είναι ένας διεθνής Όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα του Information Management υπό το εμπορικό σήμα INFORM, αλλά και στον τομέα του Digital Security, υπό το εμπορικό σήμα AUSTRIACARD διαθέτοντας δύο επιπλέον παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών, ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία, υψίστης ασφαλείας δεδομένων, πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς όπως η Visa, η MasterCard, η Diners κλπ. καθώς και πέντε κέντρα προσωποποίησης έξυπνων καρτών, σε Ελλάδα, Αυστρία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία, επίσης υψίστης ασφαλείας δεδομένων και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

Το 2016 ο Όμιλος πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 122 εκατομμυρίων ευρώ και EBITDA 11,5 εκατ. ευρώ, απασχολώντας συνολικά περίπου 860 εργαζομένους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v