Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο εμπορικό συνέδριο της Revoil

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 27 έως και την Κυριακή 28/1/2018 στον χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon στον Αλιμο Αττικής.

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο εμπορικό συνέδριο της Revoil

Η Revoil ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες του Ετήσιου Εμπορικού Συνεδρίου της με την παρουσία των στελεχών και της Διοίκησης της Εταιρίας, που διεξήχθη το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28/1/2018 στον χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon στον Αλιμο Αττικής.

Κύρια θέματα του συνεδρίου ήταν:

- Απολογισμός του 2017

- Στόχοι για το 2018

- Αξονες εμπορικής πολιτικής 2018

Το 2018 η Revoil συνεχίζει να εστιάζει στην κύρια δραστηριότητά της, την εμπορία πετρελαιοειδών μέσω του δικτύου πρατηρίων Revoil, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση:

- Στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

- Στην παροχή νέων καινοτόμων προϊόντων στον καταναλωτή

- Στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συνεργατών του δικτύου πρατηρίων με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών

- Στην περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών μέσω του προγράμματος εταιρικών καρτών στόλου.

Μετά από τις παρουσιάσεις των στελεχών της Revoil πραγματοποιήθηκε γόνιμη συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων που διερεύνησαν τις προοπτικές που δημιουργούνται και τα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης για το 2018.

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνοδεύθηκαν με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρίας από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Ρούσσο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v