Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα κρασιά από τη Semeli

Ενα εξ αυτών, το AETHERIA ROSE, αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Ροζέ Ξηρός Οίνος του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης, που αποτελεί τον ύψιστο τίτλο στην κατηγορία του

Δύο νέα κρασιά από τη Semeli

Με δύο νέα κρασιά η εταιρία SEMELI διευρύνει το «χαρτοφυλάκιο» των κρασιών της. Πρόκειται για το ROSE AETHERIA που συμπληρώνει την τριλογία της γκάμας AETHERIA και το μονοποικιλιακό λευκό GEWÜRZTRAMINER.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το AETHERIA ROSE αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Ροζέ Ξηρός Οίνος του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης, που αποτελεί τον ύψιστο τίτλο στην κατηγορία του.

Δύο γαλλικές ποικιλίες, το Syrah και το Grenache Rouge, από δυο διαφορετικές περιοχές, την Ορεινή Κορινθία και τις Πλαγιές του Κιθαιρώνα, συγκλίνουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, με το Syrah να αγγίζει το 60% έναντι του Grenache Rouge. 

To Gewürztraminer αποτελεί το νέο λευκό κρασί της SEMELI, έχει το πλεονέκτημα να προέρχεται από τον ιδιόκτητο Single Vineyard της SEMELI, που βρίσκεται στην περιοχή Ζευγολατιού της Μαντινείας, σε υψόμετρο 650 μέτρων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v