Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS: Παραιτήθηκε από Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ο Α. Καλλιτσάντσης

Ο κ. Α. Καλλιτσάντσης παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της REDS. Η λειτουργία της εταιρείας συνεχίζει με την υπάρχουσα νόμιμη εκπροσώπηση.

REDS: Παραιτήθηκε από Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ο Α. Καλλιτσάντσης

REDS ΑΕ ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, υπέβαλε χθες την 13.06.2018, την  παραίτησή του μόνο από τα εν λόγω αξιώματα με άμεση ισχύ, παραμένοντας Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωσή της η REDS τονίζει πως η  λειτουργία της εταιρείας  συνεχίζει με την υπάρχουσα νόμιμη εκπροσώπηση και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ενημερώσει για οποιαδήποτε περαιτέρω μεταβολή της σύνθεσής του ή των αρμοδιοτήτων των μελών του μετά την προγραμματισμένη για τις 18.06.2018 σύγκληση του.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη, οι κ. κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και Δημήτριος Καλλιτσάντσης ανέλαβαν πρωτοβουλία για άρση του Διοικητικού αδιεξόδου στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ,  "προκειμένου ο Όμιλος να κατορθώσει να προσφέρει εκ νέου μακροπρόθεσμη αξία στους μετόχους του". Οι δύο μέτοχοι του ομίλου προτείνουν την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και την τοποθέτηση νέων μελών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "αναγνωρίζοντας τις θεμελιώδεις διαφορές με τους άλλους βασικούς μετόχους σχετικά με τη στρατηγική, την οργάνωση και την εταιρική διακυβέρνηση του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, οι κ.κ. Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης, υπέβαλαν σήμερα την παραίτησή τους από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. αντίστοιχα, ενώ κατέθεσαν επισήμως αίτημα για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. από τους μετόχους κατά την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018".

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., διατηρώντας την ιδιότητά του ως μέλος του Δ.Σ. Επιπλέον και ο κ. Δημήτριος Καλλιτσάντσης υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., διατηρώντας την ιδιότητά του ως μέλος του Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, υπέβαλε την παραίτηση του και από Πρόεδρος  και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΕΧ Άνεμος, παραμένοντας Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ΕΛΤΕΧ Ανεμος, γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή της πως "η λειτουργία της εταιρείας συνεχίζεται απρόσκοπτα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v