Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sato: Eπέστρεψε στα κέρδη το α' εξάμηνο

Ο Όμιλος σημείωσε κέρδη μετά φόρων €270 χιλ. στο α΄εξάμηνο έναντι ζημιών €-1.571 χιλ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα 2017. Πώς προχωρά το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης.

Sato: Eπέστρεψε στα κέρδη το α' εξάμηνο

Η SATO ανακοινώνει πως για την περίοδο  01/01/2018 έως 30/06/2018 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε €5.154 χιλ. έναντι €4.460 χιλ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σημειώνοντας αύξηση κατά €694 χιλ. ή 16%.

Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε €2.213 χιλ. έναντι €1.759 χιλ., με το μικτό περιθώριο να βρίσκεται στο 42,93% έναντι 39,43% το προηγούμενο έτος, ενώ τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας και διάθεσης μειώθηκαν περεταίρω κατά €167 χιλ. ή κατά 5,9%.

Ο Όμιλος σημείωσε κέρδη μετά φόρων €270 χιλ. έναντι ζημιών €-1.571 χιλ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα 2017.

Η Εταιρεία  συνεχίζει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης  λειτουργίας της, έχοντας υλοποιήσει τις κάτωθι ενέργειες:

- Η Εταιρεία άνοιξε νέο εταιρικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με εταιρικά σήματα ENTOS & SATO. Το συγκεκριμένο κατάστημα θα καλύψει τις αυξημένες  ανάγκες της εταιρείας όπως αυτές προέκυψαν μετά από τον εμπλουτισμό της γκάμας των εμπορευμάτων της.

- Η Εταιρεία άνοιξε τον Μάιο  νέο κατάστημα ENTOS στο Ηράκλειο Κρήτης με τη μέθοδο franchise. Πρόκειται για ένα μεγαλύτερο κατάστημα, εναρμονισμένο με την νέα εταιρική ταυτότητα, από το οποίο η εταιρεία αναμένει σημαντική ανάπτυξη των πωλήσεων. Το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται από έντονη εμπορική δραστηριότητα στον κλάδο των επίπλων.  

- H SATO ανέλαβε την υλοποίηση του έργου εξοπλισμού των ελληνικών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής μέσω της Ιntrakat για λογαριασμό της εταιρείας Fraport Greece. Πρόκειται για καινοτόμα προϊόντα ειδικών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, πλήρως ανταποκρινόμενων στις απαιτήσεις των Fraport Greece & Ιntrakat, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v