Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Λάμψα-AccorHotels για το ακίνητο του King's Palace

Στο πλαίσιο της μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου King's Palace, η Λάμψα συμφώνησε με την AccorHotels για την ανάληψη της διαχείρισής του, με την εμπορική επωνυμία MGallery. Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 χρόνια.

Συμφωνία Λάμψα-AccorHotels για το ακίνητο του Kings Palace

Σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο AccorHotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου King's Palace, με την εμπορική επωνυμία MGallery, προχώρησε η Λάμψα. Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων.

Σημειώνεται πως η Λάμψα αναλαμβάνει τη μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην εργαζομένων Α.Τ.Ε., από τον Δεκέμβριο του 2018.

Η AccorHotels, όπως αναφέρει η Λάμψα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v