Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Αντίο» στην Ελλάδα από τον όμιλο της Exin

Το 100% της ελληνικής εταιρείας περνάει στην πολυεθνική AIG, καθώς ρευστοποιούν τις θέσεις τους τόσο η Exin, όσο και το σχήμα Κανελλόπουλου-Αδαμαντιάδη. Το μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου της AIG Hellas.

«Αντίο» στην Ελλάδα από τον όμιλο της Exin

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το δημοσίευμα του Euro2day.gr της 20ης Σεπτεμβρίου που μιλούσε για αποχώρηση της Exin από την AIG Hellas και την ανάληψη ενεργότερου ρόλου στο μετοχικό κεφάλαιο από τον πολυεθνικό Όμιλο AIG.

Με βάση το μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου κ. Giuseppe Zorgno, το 100% της ελληνικής εταιρείας περνάει στην πολυεθνική AIG, καθώς ρευστοποιούν τις θέσεις τους τόσο η Exin, όσο και το σχήμα Κανελλόπουλου-Αδαμαντιάδη (η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2019 και απαιτεί την έγκριση των αρμοδίων αρχών, ενώ o κ. Παύλος Κανελλόπουλος θα συνεχίσει να παίζει ρόλο στην «επόμενη μέρα» της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τη θέση συμβούλου διοίκησης).

Με τον τρόπο αυτό «αποκαθίσταται η τάξη» στην ελληνική εταιρεία, καθώς το όνομα της Exin που έλεγχε το 51% της AIG Hellas είχε συνδεθεί αρνητικά με την πλήρως αποτυχημένη προσπάθειά της να εξαγοράσει την Εθνική Ασφαλιστική.

Η Exin λοιπόν ενώ πριν μόλις λίγους μήνες φιλοδοξούσε να παίξει ρόλο ηγέτη στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά αποχωρεί πλήρως από αυτή…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v