Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Απέκτησε το 50% του Ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort έναντι €7,65 εκατ.

Μετά την εξαγορά, η Λάμψα ΑΕ πλέον είναι κύρια του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.», η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort.

Λάμψα: Απέκτησε το 50% του Ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort έναντι €7,65 εκατ.

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ», ανακοινώνει ότι προχώρησε στην απόκτηση μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 50% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.», ιδιοκτήτριας του Ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort, από την εταιρεία «ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ Α.Ε.» αντί τιμήματος € 7.659.407,50.

Μετά την ανωτέρω εξαγορά, η Λάμψα ΑΕ πλέον είναι κύρια του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.».

Σκοπός της Λάμψα Α.Ε. είναι να προχωρήσει στην πλήρη απορρόφηση της εταιρείας «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.» έως το τέλος του 2018. Με αυτόν τον τρόπο, προσδοκά την επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακος μεταξύ των ξενοδοχείων, καθώς και καλύτερο συντονισμό της Διοικητικής Λειτουργίας και της Λειτουργίας Πωλήσεων.

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι, ενώ έχει μισθώσει και το ιστορικό ξενοδοχείο Kings Palace, στην Αθήνα, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει ως MGallery.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v