Τίτλοι τέλους στις διαπραγματεύσεις ΕΤΕ-Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική

Τέλος στις συζητήσεις με τον κινεζικό όμιλο βάζει η διοίκηση της Εθνικής, δεσμευόμενη παράλληλα στη «διερεύνηση εναλλακτικών επιλογών». Η αιχμή για την προσφορά της Gongbao Group.

Τίτλοι τέλους στις διαπραγματεύσεις ΕΤΕ-Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική

Οριστικό τέλος στις συζητήσεις με την Gongbao Group για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής έβαλε η διοίκηση της ΕΤΕ και ανακοίνωσε πως «δεσμεύεται στη διερεύνηση εναλλακτικών επιλογών αναφορικά με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης όπως συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και θα ενημερώσει τους επενδυτές αντιστοίχως σε εύθετο χρόνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της από 8.6.2018 ανακοίνωσης αναφορικά με τη διαδικασία αποεπένδυσης της Ανώνυμης Ελληνικής Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων «η ΕΘΝΙΚΗ», η Eθνική Tράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ("ΕΤΕ") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά την εξέταση και αξιολόγηση των διαφόρων πτυχών της δεσμευτικής προσφοράς της Gongbao Group για την Εθνική Ασφαλιστική, συμπεριλαμβανομένης και της βεβαιότητας επιτυχούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής, αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή.

Η ΕΤΕ δεσμεύεται στη διερεύνηση εναλλακτικών επιλογών αναφορικά με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης όπως συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και θα ενημερώσει τους επενδυτές αντιστοίχως σε εύθετο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v