Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατατέθηκε στον εισαγγελέα το πόρισμα ΕΛΤΕ για τη Folli Follie

Στο «δύσκαμπτο» θεσμικό πλαίσιο αποδίδουν κύκλοι της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχου την καθυστέρηση. Από τις 8 Μαΐου βρέθηκε ομάδα στο λογιστήριο της Folli Follie. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει παραπεμφθεί ο ορκωτός.

Κατατέθηκε στον εισαγγελέα το πόρισμα ΕΛΤΕ για τη Folli Follie

Στο εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε σήμερα το πόρισμα της ΕΛΤΕ (Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχου) για την περιβόητη υπόθεση της Folli Follie, εξέλιξη που αναμένεται να επιταχύνει πλέον τις νομικές διαδικασίες επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Κύκλοι προσκείμενοι στην ΕΛΤΕ αποδίδουν την καθυστέρηση στην υποβολή του πορίσματος στο δύσκαμπτο σχετικό θεσμικό πλαίσιο και στις αναβολές που μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι.

Επιπρόσθετα, υποστηρίζουν ότι στις 8 Μαΐου, «συνεργείο» της ΕΛΤΕ είχε ήδη μπει στο λογιστήριο της Folli Follie και πως μέσα στον Μάιο είχε γίνει προφορική ενημέρωση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (αφέθηκε να εννοηθεί πως έγιναν επισημάνσεις που ενδεχομένως να επηρέασαν την απόφαση της ΕΚ να επιβάλει διοικητικά πρόστιμα).

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πηγές, από τον Νοέμβριο του 2017 έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕ επτά ορκωτοί ελεγκτές, με την περίπτωση του κ. Βαρθαλίτη (Folli Follie) να είναι η όγδοη κατά σειρά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v