Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συντηρητική κατάσχεση περιουσίας για μέλη του Δ.Σ. της Folli Follie

Η προσωρινή διαταγή, η οποία ισχύει μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης αφορά περιουσιακά στοιχεία μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ. Ηρθε μετά από αίτηση τριών επενδυτών και μιας ξένης εταιρείας. Ποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αφορά.

Συντηρητική κατάσχεση περιουσίας για μέλη του Δ.Σ. της Folli Follie

Προσωρινή διαταγή για τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρίας Folli Follie και πέντε μελών του ΔΣ της εξέδωσε σήμερα η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών Ειρήνη Κατινιώτη μετά από αίτηση τριών επενδυτών και μιας ξένης εταιρίας που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο.

Η προσωρινή διαταγή η οποία ισχύει μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης αφορά περιουσιακά στοιχεία μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ και θεωρείται σημαντική γιατί ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο και σε άλλους επενδυτές να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν το νομικό δικαίωμα αποζημίωσης για χαμένα χρήματα.

Η προσωρινή διαταγή επί της ουσίας διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση, πώληση κ.λπ.) περιουσιακών στοιχείων μέχρι αυτού του ποσού.

Η απόφαση θα στραφεί προφανώς σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, καθώς ήδη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα 7 μελών του Δ.Σ..

Η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙOΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και των: Δημητρίου Κουτσολιούτσου (φωτ. αρ.), Γεωργίου Κουτσολιούτσου. Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη, Ειρήνης Νιώτη.

Η απόφαση έρχεται ουσιαστικά μια ημέρα μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να άρει την προστασία της εταιρείας από τους πιστωτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v