Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέα γραφεία η εξυπηρέτηση κοινού από την ΕΥΑΘ

Οι συναλλαγές με το κοινό θα συνεχιστούν απρόσκοπτα στην Εγνατία 127 και στην 26ης Οκτωβρίου 26 (υποκατάστημα Βαρδαρίου) μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραφείων.

Σε νέα γραφεία η εξυπηρέτηση κοινού από την ΕΥΑΘ

Σε νέα, σύγχρονα γραφεία επί της Αγγελάκη 6 (δίπλα στο ΚΕΠ) θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές της η ΕΥΑΘ από τους πρώτους μήνες του 2019.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της μετεγκατάστασης είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τους καταναλωτές σε έναν ενιαίο, εργονομικό χώρο υψηλής αισθητικής και με ταχύτερες διαδικασίες. Ειδικότερα, στο νέο κτίριο της Αγγελάκη θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Καταναλωτών, που αφορούν στο σύνολο των καθημερινών συναλλαγών της ΕΥΑΘ με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία διοίκησης θα παραμείνουν στην Εγνατία 127.

Οι συναλλαγές με το κοινό θα συνεχιστούν απρόσκοπτα στην Εγνατία 127 και στην 26ης Οκτωβρίου 26 (υποκατάστημα Βαρδαρίου) μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραφείων. Το καταναλωτικό κοινό θα ενημερωθεί εγκαίρως, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, για την ακριβή ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των νέων γραφείων στην Αγγελάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v