Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον όμιλο Βαρδινογιάννη και επίσημα η IBG

Εκλεισε η συμφωνία μεταξύ της Ireon Investments Ltd., συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη, και του Ειδικού Εκκαθαριστή της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου. Στα 75 εκατομμύρια ευρώ το τίμημα της εξαγοράς.

Στον όμιλο Βαρδινογιάννη και επίσημα η IBG

Και επίσημα στον όμιλο Βαρδινογιάννη περνά η IBG, όπως ανακοίνωσε η EY που λειτούργησε ως σύμβουλος πώλησης. Στην ανακοίνωση που  εξέδωσε αναφέρει: 

Η EY, ως σύμβουλος πώλησης της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών μεταξύ της Ireon Investments Ltd., συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη, και του Ειδικού Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, κ. Κλεόβουλου Αλεξάνδρου, για την πώληση του 97,08% των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, του 94,52% των μετοχών της CPB Asset Management ΑΕΔΑΚ και του 100% των μετοχών της Laiki Factors & Forfeiters.

Νομικός σύμβουλος για την πλευρά του Ειδικού Διαχειριστή ήταν η Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, μέλος του Δικτύου EY Law, ενώ για την πλευρά της Ireon Investments Ltd. η Ποταμίτης – Βεκρής Δικηγορική Εταιρεία. 

Από την πλευρά της, η Motor Oil, σε δική της ανακοίνωση στο χρηματιστήριο επιβεβαιώνει τα παραπάνω και σημειώνει ότι το τίμημα ήταν 75 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από τις αρμόδιες Εποπτικές Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v