Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπουτσάνης: Είσοδος στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών

Η νέα σειρά βασίζεται στο εκχύλισμα από χαβιάρι, σε συνδυασμό με ενεργά συστατικά. Θα διατίθεται πανελλαδικά σε αλυσίδες σουπερμάρκετ και μικρά σημεία λιανικής.

Παπουτσάνης: Είσοδος στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών

Στην κατηγορία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών κάνει την είσοδό της η εταιρία Παπουτσάνης, με την κυκλοφορία της νέας σειράς υπό την επωνυμία HAIRCHIC.

Η διάθεση των προϊόντων προς το λιανεμπόριο ξεκινάει στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και σημεία λιανικής σε όλη την Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η κυκλοφορία της νέας σειράς εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρίας Παπουτσάνης για την ενίσχυση των επώνυμων προϊόντων της αλλά και την προσέγγιση του νεανικού καταναλωτικού κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία έχει δρομολογήσει το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, τόσο σε νέες κατηγορίες με νέα εμπορικά σήματα, όσο και στις κατηγορίες στις οποίες έχει ήδη παρουσία κάτω από δημοφιλείς μάρκες όπως AROMATICS, KARAVAKI, NATURA κ.λπ. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός της Παπουτσάνης προβλέπει την υλοποίηση ενός διευρυμένου πλάνου προβολής και προώθησης των προϊόντων της, στο πλαίσιο της εμπορικής και επικοινωνιακής της πολιτικής.

Ο Επιχειρησιακός Γενικός Διευθυντής της Παπουτσάνης Παναγιώτης Κατσόγιαννης δήλωσε σχετικά: «Μέσα από πρόσφατες έρευνες καταναλωτή διαπιστώνουμε ότι η εταιρία Παπουτσάνης και τα προϊόντα της τυγχάνουν ευρείας αποδοχής και έχουν θετική απήχηση σε όλα τα ηλικιακά τμήματα των καταναλωτών. Με άξονα αυτά τα ευρήματα, θεωρούμε ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της εταιρικής μας αξίας μέσα από την περαιτέρω ενδυνάμωση της κατηγορίας επωνύμων προϊόντων μας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής αυτής είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προϊόντα προσωπικής περιποίησης, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η νέα μάρκα και σειρά προϊόντων HAIRCHIC αποτελεί μια ελληνική πρόταση περιποίησης μαλλιών, με βάση φυσικά ενεργά συστατικά και την υπογραφή ποιότητας της Παπουτσάνης. Με την κυκλοφορία της, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας και επεκτείνουμε την παρουσία μας σε νέες προϊοντικές κατηγορίες, αξιοποιώντας την μοναδική τεχνογνωσία και τη συνεχή επένδυσή μας στην έρευνα και ανάπτυξη».

Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών HAIRCHIC βασίζεται στο εκχύλισμα από χαβιάρι, γνωστό για την αντιγηραντική δράση του και τις θρεπτικές του ιδιότητες, χάρη στα Ω3 λιπαρά οξέα που περιέχει. Ως βασικό συστατικό της νέας σειράς, το εκχύλισμα από χαβιάρι συνδυάζεται με σειρά ενεργών συστατικών, ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε τύπου μαλλιών. Η σειρά HAIRCHIC περιλαμβάνει σαμπουάν για 4 τύπους μαλλιών, καθώς και μαλακτική κρέμα μαλλιών

Η παραγωγή της νέας σειράς θα γίνεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Παπουτσάνης στη Ριτσώνα Ευβοίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στα Βαλκάνια, η οποία είναι απολύτως καθετοποιημένη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη. Σε αυτή, παράγονται καθημερινά καινοτόμα προϊόντα με πρώτες ύλες που ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας στην τοπική και στη διεθνή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v