Δείτε εδώ την αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

Νέος CEO στην Elbisco ο Νικόλαος Βουδούρης

Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι οι ικανότητες, ο ζήλος και το μεράκι των ανθρώπων μας, με το Νικόλαο Βουδούρη στο τιμόνι της Elbisco θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για πολλές και ουσιαστικές επιτυχίες», σημειώνει η Έλενα Φιλίππου Κουμαντάρου.

Νέος CEO στην Elbisco ο Νικόλαος Βουδούρης

Τον διορισμό του Νικόλαου Βουδούρη στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ανακοίνωσε η Elbisco. 

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Νικόλαος Βουδούρης μέσα από τον ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Elbisco σε συνεργασία με την έμπειρη και καταξιωμένη Διοικητική ομάδα, αλλά και το ευρύτερο ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό χαράσσουν συλλογικά την πορεία της εταιρείας προς το μέλλον.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της εταιρείας κα Έλενα Φιλίππου Κουμαντάρου, «στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, σε στελέχη που έχουν αναγνωρισμένα προσφέρει στην εταιρεία και ενθαρρύνουμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την δυναμική. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι οι ικανότητες, ο ζήλος και το μεράκι των ανθρώπων μας, με το Νικόλαο Βουδούρη στο τιμόνι της Elbisco θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για πολλές και ουσιαστικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus