Q&R: Ανάληψη έργου στην Ουκρανία 2,33 εκατ. ευρώ

Εργο, για την ανάπτυξη συστήματος εκπαιδεύσεως distance learning, προϋπολογισμού 2,33 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία, ανέλαβε να υλοποιήσει η Quality and Reliability σε συνεργασία με τη European Profiles.

Q&R: Ανάληψη έργου στην Ουκρανία  2,33 εκατ. ευρώ
Το έργο του Tacis ”Legal Training in Ukraine, Kiev and Selected Regions”, προϋπολογισμού 2,33 εκατομμυρίων ευρώ, ανέλαβε να υλοποιήσει η Quality and Reliability σε συνεργασία με τη European Profiles και τη συνδρομή εξειδικευμένων ινστιτούτων και πανεπιστημίων.

Αντικείμενο του έργου είναι η προαγωγή του ευρωπαϊκού δικαίου και άσκηση πολιτικής σε ανώτατα διοικητικά και νομικά στελέχη της ουκρανικής διοίκησης, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των συνεπειών από την προσέγγιση της Ουκρανίας στην Ε.Ε. Το έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή μεσοπρόθεσμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω πανεπιστημιακού επιπέδου μαθημάτων και μέσω ενός συστήματος distance learning, διαφόρων ομάδων ανώτατων διοικητικών στελεχών σε ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο, την ανάπτυξη και την εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων συγκεκριμένων ομάδων (ad-hoc) νομικών του ιδιωτικού τομέα και τέλος τον έλεγχο και την αξιολόγηση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Το σύστημα εκπαιδεύσεως distance learning που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου θα αναλάβει η Quality and Reliability, η οποία κατέχει δυναμική θέση και πολύχρονη εμπειρία στην παραγωγή και παρακολούθηση ολοκληρωμένων συστημάτων distance education.

Τον τεχνικό συντονισμό και την επίβλεψη του έργου θα αναλάβει η European Profiles, μέλος του ομίλου της Quality and Reliability, με μακρόχρονη παρουσία στην Ουκρανία και ιδιαίτερη εμπειρία στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v