Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tα προβλήματα και οι δυνατότητες του κλάδου Υγείας στο νέο Business News Magazine

Εκτενές αφιέρωμα στο χώρο του Med & Health φιλοξενείται στο νέο -έκτο κατά σειρά- τεύχος του μηνιαίου επιχειρηματικού Business News Magazine, που κυκλοφορεί με τον Τobias Wasmuht, CEO της SPAR International, στο εξώφυλλό του.

Tα προβλήματα και οι δυνατότητες του κλάδου Υγείας στο νέο Business News Magazine

Ο χώρος του φαρμάκου και της υγείας πρωταγωνιστεί στο νέο -έκτο κατά σειρά- τεύχος του μηνιαίου Business News Magazine της Direction Business Network. Στο σχετικό δημοσιογραφικό αφιέρωμά του παρουσιάζονται τα οικονομικά μεγέθη των σημαντικότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ φιλοξενούνται απόψεις και θέσεις εκπροσώπων των σημαντικότερων φορέων του χώρου.

Επίσης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, με άρθρο του αναλύει στο Business News Magazine την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών και την προσπάθεια για δημοσιονομική εξυγίανση στο ΕΣΥ, ενώ παρουσιάζει το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης στην Υγεία για τη μεταμνημονιακή περίοδο.

Στο εξώφυλλό του, το νέο τεύχος του Business News Magazine φιλοξενεί τον Tobias Wasmuht, CEO της SPAR International, o οποίος μιλά για το business model που έχει οδηγήσει την εταιρεία να αποτελεί το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο λιανικών πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Ακόμη, αναφέρεται στα σχέδια της SPAR στην ελληνική αγορά και υπογραμμίζει τη σημασία που έχει η χώρα μας για τον όμιλο. Επίσης, ο Νίκος Κατσάνης, καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και διακεκριμένος καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο Duke των HΠΑ, μιλά για τη γενετική, τη σημασία της υποστήριξης της επιστήμης από την αγορά αλλά και για την εικόνα που διατηρεί για την Ελλάδα ύστερα από περισσότερα από 30 χρόνια διαμονής στο εξωτερικό.

Ακόμη, το Business News Magazine αναλύει την απόφαση του Ομίλου Τιτάν να μεταφέρει -μετά από 116 χρόνια- την έδρα του από την Αθήνα στις Βρυξέλλες, εστιάζει στα corporate deals που καταγράφηκαν στη χώρα μας στην αρχική και πιο έντονη περίοδο των capital controls (2015-2017) και παρουσιάζει την επιχειρηματική διαδρομή του Γιώργου Α. Δαυίδ, του ανθρώπου που δημιούργησε την Coca-Cola HBC, τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική. Επίσης, στην ύλη του τεύχους περιλαμβάνονται αφιερώματα στα 24 χρόνια πορείας των Βραβείων Επιχειρηματικότητας Κούρος, καθώς και στη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Πρίγκιπα Κάρολου «Prince’s Trust» στην Eλλάδα. Επιπρόσθετα, οι αναγνώστες θα βρουν, μεταξύ άλλων, θέματα για τις πιέσεις που ασκούνται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, τις δυσκολίες που παραμένουν όσον αφορά την κατανάλωση, αλλά και τις επενδύσεις που έχουν αποφασίσει να υλοποιήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές πολυεθνικές επιχειρήσεις με παρουσία στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται πως το Business News Magazine αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ, καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και της διεθνούς επιχειρηματικότητας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το Business News Magazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal BusinessNews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v