Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισχυρός επιχειρηματίας μπήκε στην MLS

Την Παρασκευή άλλαξαν χέρια στο ΧΑ, μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής, 360.000 μετοχές της MLS προς 4,33 ευρώ το τεμάχιο. Η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά άλλων πρόσφατων σημαντικών τοποθετήσεων στην εταιρεία.

Ισχυρός επιχειρηματίας μπήκε στην MLS

Έλληνας ισχυρός επιχειρηματίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, ο αγοραστής του 2,9% των μετοχών της MLS, που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο ΧΑ.

Ειδικότερα, την Παρασκευή άλλαξαν χέρια στο ΧΑ, μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής, 360.000 μετοχές της ΜLS προς 4,33 ευρώ το τεμάχιο.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά άλλων πρόσφατων σημαντικών τοποθετήσεων στην εταιρεία, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται το 3,3% των μετοχών που αγόρασε πρόσφατα ελβετική επενδυτική τράπεζα, καθώς η τοποθέτηση δύο θεσμικών επενδυτών με έδρα το Λονδίνο.

Οι παραπάνω σημαντικές τοποθετήσεις έρχονται να προστεθούν στην ισχυρή παρουσία άλλων σημαντικών μετόχων μειοψηφίας, όπως για παράδειγμα του κ. Τάκη Κανελλόπουλου (όμιλος Τιτάν), της Eurobank και του σεΐχη του Κατάρ Khalid al Thani.

Η πρόσφατη μετοχική κινητικότητα στην εταιρεία σχετίζεται με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης φωνής (European MAIC), η οποία βρίσκεται στη φάση του προ-λανσαρίσματος και αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα στον Δεκέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v