Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Προσφέρει έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό σε 50 πυρόπληκτα νοικοκυριά

Ο ‘Ομιλος αποφάσισε να προσφέρει προγράμματα στήριξης σε συμπολίτες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Fourlis: Προσφέρει έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό σε 50 πυρόπληκτα νοικοκυριά

Στην ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εταιρικών αξιών και της επιχειρηματικής μας κουλτούρας και μας καθοδηγεί, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Όμιλος ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας, καλύπτοντας τις ανάγκες των υποδομών που δημιουργήθηκαν στους Δήμους για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ενώ παράλληλα εξυπηρέτησαν τις ανάγκες δημιουργίας προσωρινού καταλύματος για τα παιδιά του Λύρειου ορφανοτροφείου.

Επιπλέον, και με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή παροχή αρωγής σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ο ‘Ομιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ, αποφάσισαν να προσφέρουν προγράμματα στήριξης στους συμπολίτες μας, θύματα της τραγωδίας, πάντα σε συντονισμό με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Μέσα από αυτή τη δράση, στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλα τα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό σε 50 νοικοκυριά που η κύρια κατοικία τους έχει υποστεί ζημιές (κόκκινη ή κίτρινη σήμανση) και που θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v