Γερολυμάτος: Διακρίθηκε στα Greek Exports Awards

Η φαρμακευτική απέσπασε χρυσό βραβείο για το φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό, Sinomarin.

Γερολυμάτος: Διακρίθηκε στα Greek Exports Awards

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Εταιρεία Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε. στα φετινά Greek Exports Awards στην κατηγορία “Top Branded Export Product” για το ρινικό αποσυμφορητικό Sinomarin.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Γερολυμάτος, κ. Νικόλας Π. Γερολυμάτος, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή τιμά την Εταιρεία, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθειά της τα τελευταία 20 χρόνια στη δημιουργία ενός «ελληνικού–διεθνούς» προϊόντος, που μπορεί να ανταγωνίζεται επάξια διεθνή brands πολυεθνικών εταιριών».

Η Εταιρεία Γερολυμάτος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πλησιάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και την παρουσία της στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Το 2009 «πέρασε στα χέρια» της 3ης γενιάς της οικογένειας, τον Νικόλα Π. Γερολυμάτο, ο οποίος έθεσε ως προτεραιότητα την εξαγωγική δραστηριότητα της Εταιρείας.

Τα Greek Exports Awards αποτελούν μία σημαντική διοργάνωση που επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου. Ο θεσμός των βραβείων διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v