Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μετοχικές αλλαγές στη Foodlink

Ο λόγος της λύσης της συνεργασίας είναι η διαφορετική οπτική των δύο πλευρών όσον αφορά τις μελλοντικές κινήσεις στρατηγικής της Foodlink, επισημαίνει η εταιρία.

Μετοχικές αλλαγές στη Foodlink

Οι δυο βασικότεροι μέτοχοι της Foodlink κ.κ. Αχιλλέας Μάμαλης και Βασίλης Καρακουλάκης θα ενισχύσουν τη θέση τους στην εισηγμένη εταιρία, αγοράζοντας το 25% των μετοχών της το οποίο σήμερα ελέγχει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Βασίλης Κάτσος. 

Το ποσοστό αυτό είχε αποκτηθεί από τον κ. Κάτσο το 2018, όταν μέσω της Dynaplus Holdings είχε συμμετάσχει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης εταιρίας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, «στην από κοινού λύση της συνεργασίας Foodlink με Dynaplus Holdings, θυγατρική του επενδυτικού ομίλου VNK Capital, που είχε λάβει χώρα την 5η Φεβρουαρίου 2018, προχωράνε οι δύο εταιρίες. Ο λόγος της λύσης της συνεργασίας είναι η διαφορετική οπτική των δύο πλευρών όσον αφορά τις μελλοντικές κινήσεις στρατηγικής της Foodlink.

Σε φιλικό κλίμα θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες η απόκτηση του 25% του μεριδίου της Dynaplus Holdings, συγκεκριμένα από τις εταιρίες Leyenda Investments Ltd, συμφερόντων Κου Βασίλη Καρακουλάκη και τη A. Mamalis Investments Ltd, συμφερόντων Κου Αχιλλέα Μάμαλη, ισόποσα.

Για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 25% μεριδίου της Dynaplus Holdings, θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Foodlink».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v