Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 14ης Horeca

Η 14η διεθνής έκθεση HORECA, άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες επαγγελματίες της Φιλοξενίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 14ης Horeca

Eγκαινιάστηκε σήμερα η 14η διεθνής έκθεση Horeca 2019, από τον κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, Πρόεδρο του ΞΕΕ και τον κ. Νίκο Χουδαλάκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Forum ΑΕ, στο Metropolitan Expo με την παρουσία προσωπικοτήτων της τουριστικής αγοράς , αλλά και πλήθος ξενοδόχων. Μεταξύ αυτών οι κ. κ. Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος ΞΕΕ, ο Γρηγόρης Τάσσιος, Πρόεδρος του ΠΟΞ, ο Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος του ΣΕΤΕ και πλήθος ξενοδόχων. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης επισκέφθηκε την Έκθεση και χαιρέτησε την 8η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ εκ μέρους της υπουργού κ. Έλενας Κουντουρά. Παρών και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης και η αντιπρόεδρος κ. Αγγελική Χονδροματίδου.
Χίλιοι και πλέον ξενοδόχοι, μέλη του ΞΕΕ από κάθε μεριά της Ελλάδας δήλωσαν το παρών στην πολύ επιτυχημένη ετήσια Γ.Σ. του.

Έτσι η 14η διεθνής έκθεση HORECA, άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες επαγγελματίες της Φιλοξενίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον ρόλο της, ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v