Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη λιανική ρεύματος και φυσικού αερίου μπαίνει η ΕΛΙΝ

Τα προϊόντα λιανικής πώλησης ρεύματος electricon και φυσικού αερίου aerion θα διαθέτει η ΕΛΙΝ από την 1η Απριλίου. Στρατηγική συνεργασία για τη χονδρική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με την ΗΡΩΝ. Σε ενεργειακό όμιλο εξελίσσεται η εταιρεία.

Στη λιανική ρεύματος και φυσικού αερίου μπαίνει η ΕΛΙΝ

Τον μετασχηματισμό της εταιρείας εμπορίας καυσίμων ΕΛΙΝ σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Αληγιζάκης (φωτ).

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛΙΝ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την ΗΡΩΝ, που σύναψε τον περασμένο Αύγουστο, προχωρά στην αγορά χονδρικώς ποσοτήτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου από την εταιρεία-μέλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και πώληση στη λιανική προϊόντων. Για το ρεύμα, τα προϊόντα της ΕΛΙΝ θα φέρουν την ονομασία electricon και του φυσικού αερίου, aerion.

Η είσοδος στη λιανική γίνεται από την 1η Απριλίου και τα πακέτα θα διατίθενται μέσω των 620 πρατηρίων αλλά και απευθείας από την ΕΛΙΝ.  Σκοπός επίσης της εταιρείας είναι η απόκτηση πελατών ρεύματος και των βιομηχανιών στους οποίους πουλά καύσιμα (μερίδιο 20%) αλλά και των περίπου 20.000 πελατών πετρελαίου θέρμανσης.

Έλεγχοι στα καύσιμα

Εξάλλου, η ΕΛΙΝ ανακοίνωσε και δύο νέα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας στα υγρά καύσιμα που πουλά μέσα από τα πρατήριά της, το δίκτυο χονδρικής και τον εφοδιασμό των νησιών. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αληγιζάκης έκανε γνωστό ότι η ΕΛΙΝ σύναψε συμφωνία με την Bureau Veritas, η οποία θα ελέγχει το δίκτυο για την ποιότητα των καυσίμων με μυστικά οχήματα και αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

Παράλληλα, η ΕΛΙΝ ξεκίνησε συνεργασία και με τη Lloyd's Register, η οποία θα ελέγχει τα συστήματα ελέγχου της εταιρείας και τη δουλειά της Bureau Veritas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v