Ορίσθηκαν δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ

Τα δύο νέα μέλη είναι ο δρ. Γρηγόριος Πενέλης, πολιτικός μηχανικός και επικεφαλής της Penelis Consulting Engineers και ο κ. Νικόλαος Κλείτου, οικονομολόγος, ορκωτός λογιστής και αναπληρωτής οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Μασούτης.

Ορίσθηκαν δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ

Ορίσθηκαν δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ με σημαντική επαγγελματική και επιστημονική εμπειρία, σύμφωνα με πηγές από το Υπερταμείο.

Στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΕΣΥΠ για ανανέωση και ενίσχυση των διοικητικών συμβουλίων, αλλά και των Επιτροπών Ελέγχου των εποπτευομένων εταιρειών, και μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, ορίσθηκαν σήμερα δύο νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Τα δύο νέα μέλη είναι ο δρ. Γρηγόριος Πενέλης, πολιτικός μηχανικός και επικεφαλής της Penelis Consulting Engineers και ο κ. Νικόλαος Κλείτου, οικονομολόγος, ορκωτός λογιστής και αναπληρωτής οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Μασούτης. Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση της εταιρείας προχώρησε στην ανασυγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας ορίζοντας πρόεδρο τον Ν. Κλείτου και μέλη τους Παναγιώτη Γκόγκο και Πέτρο Σαμαρά.

Ο Γρηγόριος Πενέλης, γεννήθηκε το 1975. Είναι Διδάκτορας Πολιτικός Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με MSc στη Σεισμική Μηχανική των Κατασκευών από το Imperial College. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε τεχνικές εταιρείες με σειρά τεχνικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά έργα αναφορικά με τη σεισμική αξιολόγηση του αστικού πυρήνα και ειδικότερα διατηρητέων κτιρίων και μνημείων. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Penelis Consulting Engineers S.A.

Ο Νίκος Κλείτου, γεννήθηκε το 1981 και είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από όπου έχει λάβει και το μεταπτυχιακό του στη Στρατηγική Χρηματοοικονομική Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Έχει αποκτήσει τον επαγγελματικό τίτλο πιστοποιημένου ορκωτού ελεγκτή ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), ενώ είναι πιστοποιημένος και από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ελλάδα (ΣΟΕΛ). Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην ΕΥ (πρώην Ernst & Young) στη Θεσσαλονίκη ως ορκωτός ελεγκτής, ενώ από το 2015 κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή στον Όμιλο Μασούτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v