Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έχασε οριστικά την Τουρκία η Intralot

Σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο, η Turkcell αναφέρει πως η κοινοπραξία της με την Intralot, η Inteltek, ενημερώθηκε ότι ο διαγωνισμός για το αθλητικό στοίχημα στην Τουρκία κυρώθηκε στον αντίπαλο διαγωνιζόμενο.

Έχασε οριστικά την Τουρκία η Intralot

Επισημοποιήθηκε η απώλεια της σύμβασης για το αθλητικό στοίχημα στην Τουρκία για την Intralot.

Σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο, η Turkcell αναφέρει πως η κοινοπραξία της με την Ιntralot, η Inteltek, ενημερώθηκε ότι ο διαγωνισμός για το Στοίχημα στην Τουρκία κυρώθηκε στον αντίπαλο διαγωνιζόμενο.

Όπως επισημαίνει, τα αντίστοιχα έσοδα αντιστοιχούν το 1% των ενοποιημένων εσόδων της, ενώ η συνεισφορά του Στοιχήματος το 2019 αναμένεται να είναι χαμηλότερη λόγω της διαδικασίας μεταβίβασης.

Υπενθυμίζει πως η Inteltek διαχειρίζεται την τρέχουσα άδεια του στοιχηματικού παιχνιδιού IDDAA (η σύμβαση λήγει στις 28/08/2019), ενώ σημειώνει πως «τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τη νομοθεσία θα ασκηθούν από την Inteltek εντός του αντίστοιχου χρονοδιαγράμματος».

H Ιntralot υπέβαλε στις 13 Φεβρουαρίου, μέσω της θυγατρικής της στην Τουρκία, της Inteltek, τελική οικονομική προσφορά  στον διαγωνισμό του Τουρκικού Κρατικού Οργανισμού Sportoto για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος για 10 έτη, και ανέμενε την απόφαση της Επιτροπής του διαγωνισμού.

Την ίδια ημέρα, έγινε γνωστό πως η κοινοπραξία Demiroren-Scientific Games κατέθεσε την καλύτερη προσφορά στον διαγωνισμό για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος στην Τουρκία (IDDAA).

Η Demiroren-Scientific Games υπέβαλε προσφορά που αντιστοιχεί σε προμήθεια 0,2% επί του τζίρου του παιχνιδιού, ενώ η Inteltek υπέβαλε προσφορά με προμήθεια 0,5% επί του τζίρου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v