Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Αβάσιμη η αναφορά Μπουλαξή για ανοχή της εταιρίας στις οφειλές

Απάντηση κύκλων της διοίκησης της ΔΕΗ. Χαρακτηρίζουν «ατυχή» και «αβάσιμη» την αναφορά του προέδρου της ΡΑΕ πως «η ανοχή του δεσπόζοντος παίκτη στις ληξιπρόθεσμες οφειλές εμποδίζει το άνοιγμα της λιανικής ηλεκτρικού ρεύματος».

ΔΕΗ: Αβάσιμη η αναφορά Μπουλαξή για ανοχή της εταιρίας στις οφειλές

Απάντηση στην επισήμανση του προέδρου της ΡΑΕ Νίκου Μπουλάξη πως η «ανοχή της ΔΕΗ στις οφειλές» αποτελεί εμπόδιο για το άνοιγμα της αγοράς επιχειρούν να δώσουν κύκλοι της διοίκησης της δημόσιας εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες ο κ. Μπουλαξής με ομιλία του στο συνέδριο Power & Gas Supply Forum μεταξύ των εμποδίων που απαρίθμησε για την απελευθέρωση της λιανικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ήταν και «η ανοχή του δεσπόζοντος παίκτη στις ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της ΔΕΗ χαρακτηρίζουν ως «ατυχή» την  αναφορά του προέδρου της ΡΑΕ κ. Ν. Μπουλαξή ότι δήθεν «η ανοχή της ΔΕΗ στις οφειλές» είναι παράγοντας που εμποδίζει το άνοιγμα της αγοράς.

Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι η αναφορά του κ. Μπουλαξή είναι «αβάσιμη» καθώς η ΔΕΗ, «χωρίς να αποποιείται του κοινωνικού της προσώπου, επιδίδεται σε συστηματική προσπάθεια είσπραξης των λογαριασμών σε συνδυασμό με την επιβράβευση των συνεπών πελατών της. Επιβράβευση των συνεπών καταναλωτών που η ΔΕΗ πρώτη στην Ελλάδα καθιέρωσε στον τομέα του ηλεκτρισμού και όχι μόνον…», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v