Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξημένες κατά 8% οι πωλήσεις της Κορρές

Ενισχύθηκαν κατά 17% οι διεθνείς πωλήσεις του ομίλου Κορρές, που το 2018 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της Κίνας.

Αυξημένες κατά 8% οι πωλήσεις της Κορρές
Ανοδική πορεία κατέγραψαν το 2018 τα έσοδα της Κορρές τα οποία ενισχύθηκαν κατά 8% και ξεπέρασαν τα 60 εκατ. ευρώ. Στη διάρκεια του προηγούμενου έτους η εταιρεία υπογραμμίζει την ανάπτυξη της διεθνούς δραστηριότητάτ της και την εδραίωση του brand της παγκοσμίως, στο πλαίσιο της σύμπραξης με τη Morgan Stanley Private Equity Asia και την εταιρεία Profex.

Οι διεθνείς πωλήσεις κατέγραψαν το 2018 άνοδο 17%, συμμετέχοντας με ποσοστό 47% στις ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου.

Το διεθνές δίκτυο επεκτάθηκε με τη σημαντική προσθήκη της Κίνας, με εξαιρετικές προοπτικές για την Κορρές όπως δείχνει η θετική αποδοχή των προϊόντων της κατά το λανσάρισμα της μάρκας το β’ εξάμηνο του 2018.

Παράλληλα, οι ευρωπαϊκές αγορές προτεραιότητας -Νορβηγία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία- συνέχισαν να καταγράφουν ανοδική πορεία - συνολικά 8% το 2018. Ο Όμιλος εγκαινίασε επίσης δύο ακόμα νέες αγορές στην Ευρώπη -τη Μάλτα, δίνοντας έμφαση στο δίκτυο των φαρμακείων, και την Ιταλία, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με το Marionnaud, ένα από τα σημαντικότερα perfumery chain της χώρας. Τα βασικά κανάλια διανομής στην Αμερική συνέχισαν να αναπτύσσονται με αυξητικούς ρυθμούς και η Ελλάδα παρέμεινε κορυφαία ανάμεσα στις αγορές δραστηριοποίησης του Ομίλου Κορρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v