Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Nova και Mr. KTEO

Αφορά σε υπηρεσίες IaaS και ενοποιημένης Cloud Τηλεφωνίας.

Συνεργασία Nova και Mr. KTEO

Η European KTEO, η πρώτη εταιρία ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που υιοθέτησε από την ίδρυσή της σύγχρονες τεχνολογίες και τις ενέταξε στο επίκεντρο των λειτουργιών της και η Nova προχώρησαν σε συνεργασία για υπηρεσίες IaaS και ενοποιημένης Cloud Τηλεφωνίας.

Οπως σημειώνεται, οι δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες cloud, σε συνδυασμό με έναν αξιόπιστο τηλεπικοινωνιακό κορμό, στοχεύουν στην ανάπτυξη και στον εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών, μεταβάλλοντας την εμπειρία του τελικού χρήστη. Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν ενδιαφέρουσες επιλογές, σκιαγραφώντας ένα εταιρικό προφίλ μιας συνεχώς εξελισσόμενης εταιρίας. Αυτές ακριβώς τις ιδιαίτερες ανάγκες της European KTEO καλέστηκε να υποστηρίξει η Nova, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα τεχνολογικά σύγχρονο και συνάμα σύνθετο έργο.

Η λύση βασίστηκε πάνω σε υποδομές οπτικών ινών, χαλκού αλλά και ασύρματων κυκλωμάτων και μέσω ενός πλήρως προστατευμένου MPLS VPN δικτύου μεταξύ των καταστημάτων Mr. KTEO προσφέρθηκαν υπηρεσίες IaaS και ενοποιημένης cloud τηλεφωνίας. Εκμεταλλευόμενη πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες cloud της Nova, η European KTEO κατάφερε να αναβαθμίσει τις δυνατότητες των συστημάτων της και να μειώσει δραστικά το δείκτη ρίσκου, αλλά ταυτόχρονα και τα συνολικά κόστη των υποδομών της. Όλα τα παραπάνω μεταβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της European KTEO και της προσφέρουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να συνεχίσει ακάθεκτη την ανοδική πορεία της τα επόμενα χρόνια.

Η Nova, συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v