Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sky Express: Πώς θα λάβετε το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Από 20 Μαΐου 2019, δικαιούχοι του Α.ΝΗ.ΚΟ για τις αεροπορικές μετακινήσεις τους είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις όλων των νησιών της επικράτειας, εξαιρουμένων της Κρήτης, Εύβοιας και Λευκάδας.

Sky Express: Πώς θα λάβετε το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Η Sky Express συμμετέχοντας στο “Μεταφορικό Ισοδύναμο”, ενημερώνει τους επιβάτες της για όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέσω του website της, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.skyexpress.gr/travel-info/before-the-flight/taxidiotika-eggrafa/

Ειδικότερα για τις αεροπορικές εταιρίες, ο τρόπος εγγραφής των πολιτών παραμένει ίδιος (στο https://metaforikoisodynamo.gr), χρειάζεται δήλωση Μοναδικού Αριθμού Νησιώτη κατά την κράτηση και επιλογή μεταξύ ακτοπλοϊκού/αεροπορικού απ’ τις διαθέσιμες διαδρομές, ενώ η επιδότηση θα είναι ίση με το ακτοπλοϊκό ταξίδι.

Πιο συγκεκριμένα, από 20 Μαΐου 2019, δικαιούχοι του Α.ΝΗ.ΚΟ για τις αεροπορικές μετακινήσεις τους είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις όλων των νησιών της επικράτειας, εξαιρουμένων της Κρήτης, Εύβοιας και Λευκάδας.

Το Α.ΝΗ.ΚΟ. καταβάλλεται με τη μορφή χρηματικής ενίσχυσης σε φυσικά και νομικά πρόσωπα και είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v