Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Εθνική «Event Partner» στο «The Network Forum Annual Meeting Athens 2019»

Η Τράπεζα, στον εκθεσιακό χώρο που κατείχε στο συνέδριο, είχε την ευκαιρία μέσω εξειδικευμένων στελεχών της, να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για επενδυτικά θέματα.

H Εθνική «Event Partner» στο «The Network Forum Annual Meeting Athens 2019»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διεθνούς συνεδρίου «The Network Forum Annual Meeting», το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο της μετασυναλλακτικής δραστηριότητας παγκοσμίως, το οποίο φέτος διεξήχθη στην Αθήνα, από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα, η μοναδική ελληνική τράπεζα, που συμμετείχε, ως «event partner» , στήριξε ενεργά με την παρουσία της τη διοργάνωση και τις εργασίες του Συνεδρίου. Παράλληλα, η Εθνική διοργάνωσε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «round table», με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών μεγάλων τραπεζών και οίκων εκκαθάρισης του εξωτερικού. Στη διάρκεια της συζήτησης, οι προσκεκλημένοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία των ελληνικών τραπεζών, της ελληνικής οικονομίας καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Επίσης η Τράπεζα, στον εκθεσιακό χώρο που κατείχε στο συνέδριο, είχε την ευκαιρία μέσω εξειδικευμένων στελεχών της, να ενημερώσει τους συμμετέχοντες, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες θεματοφυλακής και επενδυτικών υπηρεσιών προς Έλληνες και Ξένους θεσμικούς επενδυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v