Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δανειστική βιβλιοθήκη για τους εργαζόμενους εγκαινίασε η Fourlis

Δανειστικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις της TRADE LOGISTICS στο Σχηματάρι καθώς και σε πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα (Αεροδρόμιο, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα).

Δανειστική βιβλιοθήκη για τους εργαζόμενους εγκαινίασε η Fourlis

Ο Όμιλος FOURLIS, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, εγκαινίασε φέτος μια νέα δράση για τους εργαζομένους του, τη Δανειστική βιβλιοθήκη του Ομίλου FOURLIS.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δανειστικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις της TRADE LOGISTICS στο Σχηματάρι καθώς και σε πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα (Αεροδρόμιο, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα).

Πρόκειται για μία δράση η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να φέρει τους εργαζόμενους κοντά στο βιβλίο και να προωθήσει τη φιλαναγνωσία. Για το σκοπό αυτό οι βιβλιοθήκες διαθέτουν μία σειρά τίτλων από διαφορετικές κατηγορίες, φιλοδοξώντας να καλυφθούν οι πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις των εργαζομένων.

Οι βιβλιοθήκες περιλαμβάνουν βιβλία τα οποία ο Όμιλος FOURLIS έχει προμηθευτεί από γνωστή αλυσίδα βιβλιοπωλείων και βιβλία που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προσέφεραν εθελοντικά για το σκοπό αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v