Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Συζητάμε με Farallon και Oak Hill για νέα χρηματοδότηση

Οι δυο εταιρίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για από κοινού χρηματοδότηση, αναφέρει η Marfin. Εχει παράσχει πληροφορίες για οικονομικό και νομικό έλεγχο, δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία για τους όρους.

MIG: Συζητάμε με Farallon και Oak Hill για νέα χρηματοδότηση

Η Farallon και η Oak Hill εξέφρασαν ενδιαφέρον για από κοινού νέα χρηματοδότηση στη Marfin Investment Group όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη. 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο ΧΑ: 

Σε συνέχεια των από 31/7/2019 και 1/8/2019 Ανακοινώσεων της, η «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την «Farallon Capital Europe LLP» και την Oak Hill Advisors για την χορήγηση από κοινού νέας χρηματοδότησης προς την Εταιρία.

Η Εταιρία παρέχει επί του παρόντος στις Farallon και Oak Hill Advisors τις συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου στα πλαίσια σχετικών συμφωνιών εμπιστευτικότητας, χωρίς να υπάρχει επί του παρόντος οριστική συμφωνία επί των όρων της χρηματοδότησης και θα προβεί σε νεώτερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία.

Η Διοίκηση της Εταιρίας εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση της για την εμπιστοσύνη προς τις προοπτικές της που πιστοποιείται από την εκδήλωση ενδιαφέροντος από δύο ισχυρά επενδυτικά κεφάλαια με παρουσία και γνώση της ελληνικής αγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v