Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fieratex: Οριακή αύξηση πωλήσεων στο εννεάμηνο

Οριακή αύξηση 1,8% παρουσιάζει ο κύκλος εργασιών στο ενεάμηνο της χρήσης του 2002 της εταιρίας Fieratex, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 26,76 εκ. ευρώ έναντι 26,28 εκ. ευρώ πέρυσι.

Fieratex: Οριακή αύξηση πωλήσεων στο εννεάμηνο
Οριακή αύξηση παρουσιάζει ο κύκλος εργασιών της εταιρίας Fieratex στην περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, όπως αυτό ανακοινώθηκε χθες κατά την διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Ειδικότερα ο κύκλος εργασιών της εταιρίας για την εν λόγω περίοδο διαμορφώθηκε στα 26,76 εκ. ευρώ έναντι 26,28 εκ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο παρουσιάζοντας οριακή αύξηση σε ποσοστό 1,8%.

Ωστόσο στην χθεσινή γενική συνέλευση αποφάσισε την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αύξηση των μελών του στα 6 μέλη από πέντε, αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Πάτσιου από την ιδιότητά του ως μέλος του και τέλος εξέλεξε τον κ. Ζερβό και την κ. Παπαθεοδωρου ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Εκτός αυτών αποφασίστηκε να χορηγηθεί άδεια στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να συμμετέχουν στην διεύθυνση άλλων εταιριών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v