Audiovisual: Εισέρχεται στο Internet of Things μέσω της Globalsat

Η Globalsat, που αποτελεί μέλος του Ομίλου εταιρειών AUDIO VISUAL, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα.

Audiovisual: Εισέρχεται στο Internet of Things μέσω της  Globalsat

Ο Όμιλος εταιρειώνAUDIO VISUAL  εισέρχεται μέσω της θυγατρικής της Globalsat στον χώρο του Internet of Things (IoT) και παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτόμες, τεχνολογικές, ψηφιακές λύσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Globalsat, που αποτελεί μέλος του Ομίλου εταιρειών AUDIO VISUAL, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. H εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ' αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Επιπλέον, η GLOBALSAT παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Το portfolio των προτάσεων περιλαμβάνει προϊόντα τεχνολογίας όπως κινητή τηλεφωνία, επαγγελματικές οθόνες και τηλεοράσεις, projectors, εκτυπωτές και λοιπά περιφερειακά, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, τηλεφωνικά κέντρα. Τελευταία, έχει εισέλθει και στον χώρο της παροχής υπηρεσιών μέσω της υπηρεσίας ασφαλείας Samsung Knox, καθώς επίσης και της απόκτησης της επαγγελματικής πλατφόρμας IoT της Vodafone Innovus.

Στα πλαίσια ανάπτυξής της στον χώρο της παροχής υπηρεσιών, ο Όμιλος εταιρειών AUDIO VISUAL εισέρχεται στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet Of Things (IoT), μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της θυγατρικής της Globalsat με την Vodafone Innovus.

Η Vodafone Innovus, 100% θυγατρική εταιρεία της Vodafone Ελλάδας, είναι ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ΙοΤ, που με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία μέσω της ανάπτυξης προηγμένων λύσεων, αναγνωρίζεται ευρύτερα από πολλούς αναλυτές της αγοράς ως σημαντικός εταίρος του Vodafone Global IoT, προσφέροντας λύσεις ΙοΤ και NB-IoT για πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν «έξυπνες» IoT συσκευές, παγκόσμια συνδεσιμότητα, ασφαλή IoT υποδομή, πλούσια Web/mobile UI και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης & τεχνικής υποστήριξης. Η IoT πλατφόρμα της Vodafone Innovus έχει σχεδιαστεί με τεχνολογίες αιχμής εξ΄ ολοκλήρου από την ίδια την εταιρεία και φιλοξενείται σε ένα ασφαλές Data center. Είναι ασφαλής, αξιόπιστη, service-oriented και multi-tennant και παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης εκατοντάδων χιλιάδων assets σε πραγματικό χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v