Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Α. Τσουχνικάς νέος Business Development Manager της Wärtsilä Energy Business

Στόχος η ουσιαστική αναβάθμιση της δυναμικής παρουσίας του Ομίλου στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο Α. Τσουχνικάς νέος Business Development Manager της Wärtsilä Energy Business

Ο Τεχνολογικός Όμιλος Wärtsilä ενδυναμώνει την παρουσία του στην Ελλάδα και την Κύπρο επιλέγοντας τον κ. Άγγελο Τσουχνικά για τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Wärtsilä Energy Business, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της δυναμικής παρουσίας του Ομίλου στην αγορά.

Ο κ. Τσουχνικάς, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, γνωρίζει σε βάθος τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις του χώρου της ενέργειας, διαθέτοντας μακρά και επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίους πολυεθνικούς ομίλους. Η εμπειρία και οι γνώσεις που κομίζει σε τομείς όπως οι ΑΠΕ και τα έξυπνα δίκτυα (smart grids), πρόκειται να αποτελέσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την καθολική εξυπηρέτηση των πελατών του Ομίλου και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του.

«Η Wärtsilä στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της Ελλάδας να πετύχει τους στόχους της ενεργειακής της μετάβασης και να αυξήσει τη συμμετοχή των ΑΠΕ στο εγχώριο ενεργειακό μείγμα. Η ευελιξία που προσφέρουν τόσο οι μηχανές όσο και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας της εταιρείας μας, αποτελεί το απαραίτητο συστατικό για τη μεγιστοποίηση της διείσδυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο σημερινό ηλεκτρικό σύστημα και τη σταδιακή απόσυρση παλαιών, ρυπογόνων μονάδων από αυτό», δηλώνει ο κ. Άγγελος Τσουχνικάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v