Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακρίσεις για τη εξαγωγική δραστηριότητα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας

Η μπύρα Mythos εξάγεται σε 38 χώρες και στις 5 ηπείρους, αγγίζοντας συνολικά τα 778.760 κιβώτια για το 2018.

Διακρίσεις για τη εξαγωγική δραστηριότητα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας

Η μπύρα Mythos, μάρκα ορόσημο στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, απέσπασε τη χρυσή διάκριση ως “Top Branded Export Product” της χρονιάς, στην τελετή απονομής των «Greek Export Awards 2019», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Σήμερα η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εξακολουθεί να εστιάζει με στρατηγική προοπτική στην εξαγωγική της δραστηριότητα, ενισχύοντάς την με την πάροδο των ετών και υπερδιπλασιάζοντας τον εξαγωγικό τζίρο της για το 2018.

Πιο συγκεκριμένα, η μπύρα Mythos εξάγεται σήμερα σε 38 χώρες και στις 5 ηπείρους, φθάνοντας συνολικά τα 778.760 κιβώτια για το 2018, με κυριότερη εξαγωγική παρουσία σε Γερμανία, Μ. Βρετανία, Αμερική, Αυστραλία, Βουλγαρία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισραήλ και Ρουμανία.

Ο Χρήστος Κυτίνος, Exports Manager της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη διάκριση, καθώς η εξαγωγική δραστηριότητα αποτελεί βασικό πυλώνα στρατηγικής της εταιρείας μας. Ιδίως κατά την τελευταία τριετία έχουμε πετύχει σημαντικές νίκες στις εκτός συνόρων αγορές, όπως είναι χαρακτηριστικά η αύξηση του κιβωτιακού μας όγκου κατά 56%, η διεύρυνση της παρουσίας μας σε σημαντικές ευρωπαϊκές αλυσίδες λιανεμπορίου, καθώς και η ψηφιακή δραστηριοποίηση της μπύρας Mythos σε επιλεγμένες χώρες».

Σημειώνεται ότι τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards 2019 (#gea19) διοργάνωσαν για 8η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards. Στόχος των βραβείων αποτελεί διαχρονικά η ανάδειξη και επιβράβευση των ανθρώπων, των ιδεών και των συνεργασιών μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v