Συνεργασία Lavisoft με SAP Hellas

Την έναρξη της συνεργασίας της με την ”Lavisoft”, συμφερόντων του κ. Θανάση Λαβίδα, με στόχο την υλοποίηση έργων και την υποστήριξη του λογισμικού SAP στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η SAP Hellas.

Συνεργασία  Lavisoft  με SAP Hellas
Την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία ”Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής”, συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Θανάση Λαβίδα, με στόχο την υλοποίηση έργων και την υποστήριξη του λογισμικού SAP στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η SAP Hellas.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη συνεργασία η Lavisoft, μια εταιρία με 15ετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα, επεκτείνει και συμπληρώνει την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που διαθέτει στην αγορά, πάντα με άξονα την παροχή των ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Η συμφωνία με τη SAP δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ευρύτερο φάσμα δυνατοτήτων ανάπτυξης μακροχρόνιων και αμοιβαία επωφελών συνεργασιών της Lavisoft με τους πελάτες της. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η Lavisoft επενδύει σε δημιουργία και εκπαίδευση πλήρους ομάδας πιστοποιημένων συμβούλων (SAP Certified Consultants), με σκοπό την εγγυημένη υλοποίηση έργων SAP.

Τονίζεται, ότι διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η Lavisoft σήμερα σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής και είναι σε θέση να προσφέρει στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Βασίζεται σε αυστηρούς κανόνες σχεδιασμού και παραγωγής Λογισμικού (ISO 9001), καθώς και στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η SAP, που δραστηριοποιείται στο κλάδο της πληροφορικής, αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων λογισμικού για την ενδο-επιχειρησιακή και την δι-επιχειρησιακή οργάνωση στον κόσμο και στην Ελλάδα.

Η SAP προσφέρει τη μοναδική οικογένεια λύσεων mySAP.com η οποία επιτρέπει στην ελληνική επιχείρηση να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης της. Το πλεονέκτημα της οικογένειας λύσεων mySAP.com είναι η πλήρης κάλυψη κάθε λειτουργίας, κάθε τμήματος, κάθε πληροφορίας της επιχείρησης, με απόλυτα ενσωματωμένο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v