Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο καιρός... βοήθησε το Κτήμα Λαζαρίδη

Αύξηση της τάξης του 30% αναμένεται να παρουσιάσουν οι πωλήσεις της Κτήμα Λαζαρίδης στο τέλος της τρέχουσας χρήσης, η οποία θα είναι υπερδωδεκάμηνη, ενώ η διοίκηση της εταιρίας είναι αισιόδοξη και για το επόμενο έτος λόγω... της κακοκαιρίας στην Πελοπόννησο.

Ο καιρός... βοήθησε το Κτήμα Λαζαρίδη
Με αύξηση της τάξεως του 30% αναμένεται να κλείσουν οι πωλήσεις της οινοβιομηχανίας Κτήμα Λαζαρίδη στο τέλος της φετινής οικονομικής χρήσης, η οποία για την εταιρία είναι 18μηνη.

Συγκεκριμένα οι πωλήσεις της Λαζαρίδης στο τέλος του έτους θα ανέλθουν περίπου στα 8,4 εκατ. ευρώ και από αυτά καθαρά κέρδη θα είναι περίπου τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Στελέχη της εταιρίας εκτιμούν ότι κατά την επόμενη χρονιά οι πωλήσεις και τα κέρδη της θα σημειώσουν μεγαλύτερη αύξηση, λόγω των καλών καιρικών συνθηκών που επεκράτησαν φέτος στην περιοχή και η παραγωγή της ήταν πολύ καλή.

Αυτό βέβαια δεν θα σήμαινε κατ΄ ανάγκη και αύξηση των βασικών οικονομικών μεγεθών, στην περίπτωση που η Πελοπόννησος και οι γύρω περιοχές είχαν και αυτές καλή παραγωγή. Ωστόσο, οι μεγάλες βροχοπτώσεις και το χαλάζι, κατέστρεψαν την φετινή παραγωγή στις νότιες περιοχές, με αποτέλεσμα αυτό να ευνοεί τον Βορρά και ειδικότερα την παραγωγή της Λαζαρίδης.

Γιάννης Τσαραγκλής

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v